Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη του Φ.Π.Ψ. (Πρόγραμμα Ψυχολογίας) -Βαθμός: AΡΙΣΤΑ 9,16- της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτω μεταπτυχιακή εξειδίκευση στον "Έλεγχο του Στρες και Προαγωγή της Υγείας" -Βαθμός: ΑΡΙΣΤΑ 9,29- στην Ιατρική Σχολή Αθηνών . Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της διπλωματικής μου εργασίας ασχολήθηκα με την εκπαίδευση γονέων παιδιών με Διαβήτη Τύπου Ι στη νευρομυϊκή χαλάρωση και στον υγιεινό τρόπο ζωής (οδηγίες άσκησης, διατροφής) στα Διαβητολογικά Τμήματα των Νοσοκομείων Παίδων "Αγία Σοφία" και Παίδων "Π. & Αγλ. Κυριακού". Έχω πραγματοποιήσει διπλωματική ερευνητική εργασία με τίτλο "Ανίχνευση και μέτρηση του stress σε γονείς παιδιών με Διαβήτη Τύπου Ι. Παρεμβατικό πρόγραμμα διαχείρισης του stress και Προαγωγής Υγείας".
Έχω εκπαιδευτεί στην οικογενειακή θεραπεία συστημικού τύπου στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψ.Ν.Α. και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχικής υγείας γνωσιακής-συμπεριφοριστικής (ΙΕΘΣ) και ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης (ΕΨΥΠΕ). Έχω εργαστεί στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής και έχω εμπειρία συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και οικογενειών. Έχω διεξάγει ομιλίες και σεμινάρια σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας "ΑΡΓΩ" σε μια ευρεία θεματολογία. Προσέφερα εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική Ενηλίκων του Γ.Ν.Α. "Γ. Γεννηματάς", όπου ανέλαβα το έργο της αξιολόγησης ψυχιατρικών ασθενών μέσω χορήγησης ψυχομετρικών εργαλείων αξιολόγησης καθώς και της συγγραφής ψυχολογικής έκθεσης.
Συμμετείχα στη Διασυνδετική Ψυχιατρική του Νοσοκομείου και στα Εξωτερικά Ιατρεία. Έχω παρακολουθήσει αρκετές ημερίδες και συνέδρια και έχω συμμετάσχει στη συγγραφή δύο εργασιών που αναρτήθηκαν στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο που έλαβε χώρα στις 7-9 Φεβρουαρίου 2003 στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2012 υπέβαλα προς δημοσίευση δύο επιστημονικά άρθρα με θέμα το Νεανικό Διαβήτη, στα επιστημονικά περιοδικά "Canadian Family Physician Journal" και "Explore: The Journal of Science and Healing". Η τοπική εφημερίδα "Περισκόπηση" του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχει δημοσιεύσει συνέντευξή μου με θέμα "Το στρες των εξετάσεων και η αντιμετώπισή του".

>

Βιογραφικό